31 maj 2010

Idag kommer våran nya garageport att bli installerad.. Så vi får hoppas att det blir bra. Ska bli kul med lite nytt och fräscht..

Dom dörrarna vi har nu är ju från det att huset byggdes någon gång på 70-talet och dom är ganska slitna om man säger så. Det är inte direkt några täta dörrar längre för dom har blivit lite skeva så det glipar och blåser in ganska mycket luft. Så nu när vi får den nya garageporten så kanske det blir lite varmare inomhus också eftersom garaget är länkat till huset.

Vi får även våra nya fönster om ca 1-2 veckor har jag för mig att det var. Det ska också bli skönt, för fönstrena är inte heller jätte täta. Man känner blåsten om man lägger handen utmed kanten. Problemet med dom nya fönstrena är att det inte går att ha persienner emellan, så vi måste köpa sådana man sätter framför, och jag gillar inte dom riktigt. Men vi får väl se hur vi löser det.

I och med att vi byter både garageport och fönster så kommer det förhoppningsvis bli varmare inne, det har varit ganska kallt under vintrarna (tycker jag). Och speciellt under denna vintern som var eftersom den var så extrem..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar