17 maj 2010

Mår illa..

Igår fick jag veta en hemsk sak om ett par gamla grannar.. De flyttade in i sitt hus och bodde där bara någon månad innan dom flyttade isär (detta hände för ca 3 år sedan), det gick rykten om att han misshandlade henne. Man visste inte om man skulle tro på det eller inte..

Men igår fick Fidde reda på att det var sant och ännu värre..

De har en son ihop som är lika gammal som Novalie tror jag.. Barnet har bott växelvis hos sin mamma och pappa, med 1 eller 2 veckors intervaller... Vi har sett pojken med sin pappa och vi har sett pojken med sin mamma här i samhället och allt har verkat normalt..

Men det har nog bara varit en utsida.. Det vi fick reda på var att kvinnan hade blivit misshandlad av mannen flera gånger och han hade även försökt strypa henne strax efter inflytten i huset..
Tydligen var det ingen som trodde på hennes berättelser, och ingenting hände. De har förmodligen legat i en skillsmässotvist ett längre tag. De har varit i domstol med mera..

Kvinnan har även misstänkt att allt inte står rätt till med mannen, dels för att han har ljugit om arbete och diverse saker och dels för att sonen inte ville åka till sin pappa.

Kvinnan har vid flera tillfällen märkt att sonen varit röd i rumpan och haft ont, vilket stärkte hennes misstankar om övergrepp mot sonen..

Tydligen så hade någon på hans jobb upptäckt honom med att titta på pornografiska bilder av barn...

När polisen väl började tro på kvinnan så hade de hittat väldigt många bilder på sonen i mannens kamera och dator (nakenbilder). Så nu äntligen kände hon att det var skönt att någon trodde henne och att han åkte dit.. Kvinnan fick även ensam vårdnad om barnet...
Det var ju inte så konstigt att pojken inte ville till sin pappa.

Men hur kan man göra något sådant mot sitt eget barn eller mot ett barn överhuvudtaget.. Jag mådde så illa när jag hörde om detta, jag kan bara inte förstå varför man gör så..
Jag kan bara tänka mig hur kvinnan mådde när allting kom fram, förstå att hon har skickat iväg sin son till mannen hon trodde att han skulle vara trygg hos. Och så får man reda på att han har utnyttjat honom, och behandlat honom så illa.. Usch jag vet inte hur jag ska förklara mig, men mår bara illa av tanken..

Sjuka människa säger jag bara, varför...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar